Hesap
Hesabını ve verilerini sil
Bu sayfa Kıvılcım: Kendi Dünyanı Kur hesapları içindir. Önceki Kıvılcım uygulamasının hesaplarını etkilemez.
Son güncelleme: 29 Eylül 2026
1Uygulamadan silme (önerilen)
Ayarlar → Hesabımı ve içeriklerimi sil. Güvenlik için şifreni yeniden girersin. İşlem hemen yapılır ve geri alınamaz.
2Silinen veriler
Hesabın (e-posta ve kimlik), dünyan, tüm notların, paylaşılan dünyan ve moderasyon kaydı, şikâyet ve engelleme kayıtların ve cihazdaki önbellek silinir.
3Kimliksizleştirilerek tutulanlar
Mağaza makbuzlarının tekrar kullanılmasını engellemek için satın alma işlem kimlikleri, seninle ilişkisi kaldırılarak tutulabilir. Hesap silme mağaza işlemini geri ödemez; geri ödeme Apple veya Google kurallarına tabidir.
4Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabının e-posta adresinden destek@kivilcim.app adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra hesabın ve içeriğin en geç 30 gün içinde silinir ve sana bilgi verilir.